• sr@psdelta.com

اینترکام داخلی 2 دکمه تحت شبکه ضد آب

Pars System Delta PSD-I31 ٌ Water Proof IP Intercom With 2 Push Button
152382
20650000
موجود
  • __SepehrSimpleProduct__
 
 
اینترکام داخلی پارس سیستم دلتا مدل PSD-I31 دارای دو دکمه تماس فوری می باشد.

اینترکام داخلی برای برقراری ارتباط داخلی روی شبکه با دو مخاطب کاربرد دارد. از اینترکام داخلی به عنوان یک تلفن صنعتی بدون هندست برای تماس فوری استفاده می شود. اینترکام 2 دکمه تحت شبکه به جای هندست از میکروفون و اسپیکر داخلی استفاده می کند. در محیط های صنعتی اینترکام ضد آب ارتباط داخلی از بلندگوی بیرونی به منظور تقویت صدای زنگ تماس استفاده می کند. اینترکام داخلی پارس سیستم دلتا از پروتکل SIP برای برقراری ارتباط استفاده می کنند. با توجه به اینکه در چه صنعت و کسب و کاری از آنها استفاده می کنیم در مدل های مختلفی تولید می شوند.
اینترکام 

اینترکام ارتباط داخلی

بسیاری از محیط های حساس که نیاز به ارتباط سریع دارند از اینترکام دو دکمه تولید شده در شرکت پارس سیستم دلتا استفاده می کنند. مدل PSD-I31 دارای دو دکمه برای برقراری ارتباط سریع است. این محصول یک اینترکام تحت شبکه مناسب محیط های صنعتی است. اینترکام داخلی پارس سیستم دلتا دارای آمپلی فایر داخلی است که صدای بلندگوی بیرونی تماس را تقویت می کند.

کاربرد اینترکام ارتباط داخلی

اینترکام داخلی که در محیط های داخلی و یا بیرونی استفاده می شود دارای بدنه فلزی گالوانیزه است. بدنه اینترکام پس از قلع اندود شدن برای رنگ به کوره ارسال می شود تا علاوه بر زیبایی با دولایه رنگ در برابر خوردگی و زنگ زدن محافظت شود.
اینترکام دو دکمه را برای تماس فوری با دو نقطه استفاده می کنیم مثلا واحد 1 و واحد 2  یا در مثال دیگری اورژانس و آتش نشانی. در تنظیمات اینترکام داخلی می توان شماره داخلی محل تماس، میزان صدای میکروفون، میزان صدای اسپیکر و کانفیگ های شبکه را وارد کرد.

 

 

اینترکام دو دکمه 

پروتکل کاربردی در اینترکام های دو دکمه SIP می باشد. این پروتکل از یک سری دستور العمل برای برقرای تماس و پارامترهای مرتبط با آن استفاده می کند تا بین تجهیزات صوتی مبتنی بر شبکه تعامل برقرار کند. به همین علت در مراکز تلفن تحت شبکه مثل ایزابل، الستیکس، گرنداستریم، سیسکو، الکاتل و مایتل مورد استفاده قرار گیرند.

عایق کردن اینترکام تحت شبکه ضد آب 

اینترکام ها در سیستم پیجینگ تحت شبکه برخی از صنایع در محیط بیرونی نصب می شوند. مهم است که تاب آوری در مقابل گرما، آب باران، رطوبت و گرد و خاک داشته باشند. اینترکام ارتباط داخلی که بتواند در این شرایط کارکرد مناسبی داشته باشد را اینترکام تحت شبکه ضد آب می نامند.
عواملی که در ضد آب کردن اینترکام داخلی نقش دارند عبارتند از:
عایق بودن قسمت های مختلف بدنه 
ضد آب بودن بلندگوی داخلی 
ضد آب بودن میکروفون داخلی 
استفاده از گلندهای با استاندارد IP65 تا IP67 

نقش هود آکوستیک در نگهداری اینترکام داخلی 

هود آکوستیک خود به دوسته تقسیم می شود:
هود آکوستیک فلزی
هود آکوستیک فایبرگلاس
هر دو علاوه بر مقاومت در برابر عواملی مثل باران، نور و گرما به کاهش نویز مزاحم محیطی در حین تماس وارده به اینترکام تحت شبکه کمک می کنند. 

مزایای خرید اینترکام داخلی

چرا به جای تلفن از اینترکام ضد آب استفاده میکنیم؟ سوالی است که با دیدن مزایا به آن خواهیم رسید:
تماس آسان
تماس سریع
سهولت در مکالمه بدون استفاده از دست
امکان اتصال به رله های کنترلی
پشتیبانی از RTP
پشتیبانی از AEC
اتصال به مرکز تلفن ویپ
تامین برق از طریق PoE
مقاوم در برابر گرد و خاک
مقاوم در برابر نفوذ آب 

اجزای اینترکام ارتباط داخلی

مدار الکترونیکی 
بدنه 
گلندها 
بلندگو 
میکروفون 
دکمه ها

مدار الکترونیکی اینترکام ارتباط داخلی

مدار الکترونیکی یا PCB (Printed Circuit Board) اینترکام‌های تحت شبکه معمولاً از چندین بخش کلیدی تشکیل شده است. هر بخش وظیفه خاصی دارد که در عملکرد کلی دستگاه تأثیرگذار است. در زیر به برخی از این بخش‌ها و وظایف آن‌ها اشاره می‌کنم:

1. پردازنده مرکزی (Microcontroller یا Microprocessor): کنترل و مدیریت تمام عملیات دستگاه. پردازنده داده‌ها را پردازش می‌کند، ورودی‌ها را دریافت می‌کند و خروجی‌ها را تولید می‌کند.
2. ماژول شبکه (Network Module): ارتباط با شبکه را فراهم می‌کند. این ماژول می‌تواند شامل Ethernet، Wi-Fi یا هر نوع ارتباط بی‌سیم دیگری باشد.
3. ماژول صوت (Audio Module): پردازش سیگنال‌های صوتی. این ماژول شامل مبدل‌های آنالوگ به دیجیتال (ADC) و دیجیتال به آنالوگ (DAC) برای تبدیل سیگنال‌های صوتی به فرمت‌های دیجیتال و بالعکس است.
4. ماژول تغذیه (Power Supply Module): تأمین ولتاژ و جریان مورد نیاز برای کارکرد سایر اجزاء. این ماژول معمولاً شامل مبدل‌های AC به DC و رگولاتورهای ولتاژ است.
5. ماژول ورودی/خروجی (I/O Module): مدیریت ورودی‌ها (مانند دکمه‌ها، سنسورها) و خروجی‌ها (مانند LEDها، بوق‌ها). این ماژول به پردازنده اجازه می‌دهد تا با محیط خارجی تعامل داشته باشد.
6. ماژول ذخیره‌سازی (Storage Module): ذخیره‌سازی داده‌ها، تنظیمات و نرم‌افزارهای لازم. این ماژول ممکن است شامل حافظه‌های فلش یا EEPROM باشد.
7. ماژول نمایشگر (Display Module): نمایش اطلاعات به کاربر، مانند وضعیت تماس‌ها، پیام‌ها یا تنظیمات. این ماژول می‌تواند شامل LEDها، LCDها یا OLEDها باشد.
8. ماژول امنیتی (Security Module): تأمین امنیت اطلاعات و ارتباطات. این ماژول ممکن است شامل رمزنگاری و احراز هویت باشد.
9. ماژول ارتباطات (Communication Module): برقراری ارتباط با سایر دستگاه‌ها، مانند اینترکام‌های دیگر یا سیستم‌های مدیریت ساختمان.
10. حسگرها (Sensors): جمع‌آوری اطلاعات از محیط، مانند حسگرهای حرکت یا حسگرهای صوتی برای تشخیص صدا.
 

مشخصات فنی اینترکام داخلی 2 دکمه تحت شبکه ضد آب

    چت با کارشناسان در واتس آپ