تولیدی و صنعتی پارس سیستم دلتا (ثبت 281277)

پیجینگ بیمارستان

پیجینگ بیمارستان
1400/10/08 توسط سیروس رضائی
به اشتراک گذاری در:

پیجینگ بیمارستان 
کارایی ، سرعت و صرفه جویی در زمان از مولفه های پیجینگ بیمارستان هستند.
بیمارستان یک مکان عمومی بزرگ و ویژه است که باید مجهز به تجهیزات کامل سیستم پیجینگ و پخش هوشمند باشد. سیستم پیجینگ بیمارستان می‌تواند موسیقی های پس‌زمینه مختلفی را در زون های مختلف به صورت همزمان پخش کند و در حین پخش موسیقی می تواند همزمان در هر منطقه افراد را پیج کند. اگر سیستم پیجینگ بیمارستان را آنالوگ طراحی کنید، شما چنین امکاناتی  را نخواهید داشت و یا برای داشتن آن نیازمند چندین زون سلکتور و آمپلی فایر خواهید بود. ولی در سیستم پیجینگ تحت شبکه بیمارستانی می توان برای هر بلندگو یک زون تعریف کرد. 

برای بررسی کالاهای مورد نیاز سیستم پیجینگ می توانید اینجا کلیک کنید  

با توجه به حساس بودن بیمارستان ها به علت وجود بیمار بهتر است سیستم صوتی بیمارستان را با دقت بیشتری انتخاب کرد. کاهش میزان نویز ، امکان پخش صدای HD و کنترل آنی میزان صدای زون ها و بلندگوها می تواند از امتیازاتی باشد که شما برای سیستم صوتی بیمارستان در نظر بگیرید و حتما می توانید در سیستم های پیجینگ تحت شبکه این قابلیت ها را داشته باشید. 


زمانبندی پخش صدا در سیستم پیجینگ بیمارستان و استفاده از کد بحران بیمارستان برای بخش های مختلف آن به آسانی توسط سیستم پیجینگ اتصال صوت قابل پیاده سازی است . این امکانات از قبل در آن طراحی شده است و کافیست آن را تنظیم کنید . 
پخش خودکار اذان بر اساس موقعیت جغرافیایی از دیگر امکانات سیستم صوتی بیمارستانی اتصال صوت می باشد که می تواند به آسانی در مسجد ها و نمازخانه های بیمارستان نصب گردد. 


با داشتن سیستم پیجینگ بیمارستان از هماهنگی بیشتری در بخش های مختلف بیمارستان بهره مند می شویم . متاسفانه در واحد های مختلف بیمارستان نظیر واحد پرستاری ، مراقب هاب ویژه ، کلینیک ها و درمانگاه ها و اتاق های عمل که تمایلی به رتبه بندی بالاتر نیست و یا قوانین مربوط به استانداردهای محیط  درمان به خوبی اجرا نمی گردد ، با نگاه به هزینه اولیه سیستم پیجینگ ، مالکین و یا مدیریت بیمارستان از خرید سیستم پیجینگ بیمارستانی ممانعت می کنند.
ولی اگر پای صحبت واحد های درمانی بنشینیم که دارای سیستم پیجینگ و اینترکام هستند به خوبی متوجه خواهیم شد که اتفاق بزرگی در بهینه سازی عملکرد بخش های مختلف رخ داده است. 


سیستم پیجینگ در واحد های بیمارستان نه تنها باعث کاهش استرس می شود بلکه به افزایش بهره وری هم کمک می کند . به طور مثال بخش کد بحران، اعلام پیام های زمانبندی شده ، شروع به کار ، اتمام کار ، پخش موسیقی ، اخبار و اذان خودکار تنها نمونه ای از کاربرد های بیمارستان سیستم پیجینگ بیمارستان می باشد. . 


پیجینگ بیمارستان کاربردهای دیگری هم دارد ، دستگاه های اینترکام تحت شبکه به عنوان ایستگاه های تماس اورژانسی می توانند درون اتاق های عمل ، ایستگاه های پرستاری و نگهبانی ها نصب گردد و برای تسریع در تماس ها از آنها استفاده کرد. 

برای بررسی کالاهای مورد نیاز سیستم پیجینگ می توانید اینجا کلیک کنید  

همانطور که می دانیم در سیستم های پیجینگ آنالوگ ، کابل کشی موانع بسیاری را ایجاد می کند . فضا های بیمارستان که عمدتا دارای سازه ها و تاسیسات بزرگ و با فواصل زیاد هستند ، خیلی بیشتر از این موضوع رنج می برند ولی سیستم پیجینگ تحت شبکه بیمارستان با ایجاد ارتباط بر بستر IP بسیاری از این فواصل را حذف می کند. امکان زونبندی محیط ها را بیشتر می کند و قابلیت پیج از هر نقطه ای را فراهم می کند. 


در سیستم پیجینگ تحت شبکه می توان از میکروفون های رومیزی ، گوشی های موبایل ، تلفن های سانترال ، تلفن های بیمارستان و اینترکام ها عمل پیج را انجام داد و فقط کافیست تنظیمات مربوط برای افرادی که دسترسی پیج کردن دارند را انجام داد. 

 

برای بررسی کالاهای مورد نیاز سیستم پیجینگ می توانید اینجا کلیک کنید  

برای مطالعه بیشتر به لینک های زیر مراجعه کنید:

لیست مقالات : بیش از صد مقاله در حوزه سیستم های پیجینگ

راهنمای سیستم پیجینگ 

راهنمای آمپلی فایر تحت شبکه 

راهنمای بلندگوهای تحت شبکه

راهنمای اینترکام تحت شبکه 

راهنمای تلفن صنعتی  

سیستم صوتی تحت شبکه

سیستم صوتی تحت شبکه
1400/10/11 توسط اتصال صوت
به اشتراک گذاری در:

سیستم صوتی تحت شبکه


سیستم صوتی تحت شبکه(IP Network Audio System) یک سیستم صوت پیجینگ با قابلیت به کارگیری بلندگو ، آمپلی فایر و اینترکام های مبتنی بر SIP است. در سیستم صوتی تحت شبکه کنترل در دست نرم افزار پیجینگ و یا سافت سوئیچ های نرم افزاری مثل ایزابل ، فری سوئیچ و سیسکو خواهد بود. وظایف نرم افزار پیجینگ در کنترل سیستم صوت پیجینگ شامل زونبندی بلندگوها ، تنظیم زمان پخش پیغام های هشدار از پیش تعیین شده ، ارتباط با سیستم های دیگر مثل مرکز تلفن ، تنظیم میزان صدای زون ها و پخش خودکار اذان و مناجات می باشد. 

تعریفی دیگر از سیستم صوتی تحت شبکه:
سیستمی جهت ارسال و پخش پیام و یا محتوای صوتی در بستر شبکه جهت فراخوانی افراد ، پخش پیام های هشدار ، موزیک ، رادیو، اذان و موارد مشابه می باشد.


مقایسه سیستم صوت پیجینگ آنالوگ و سیستم صوتی تحت شبکه


در سیستم صوتی آنالوگ تمامی اجزا و زیرساخت آنالوگ می باشند. کابل کشی ها از نوع سیم صوتی مسی می باشد. اصولا در سیستم آنالوگ برای تغذیه ی بلندگو ها از آمپلی فایر استفاده می شود که در توان های مختلفی در بازار ارائه می شود. توان آمپلی فایر ها با مجموع توان بلندگوهایی که به آن متصل است در ارتباط می باشد ، به طور مثال اگر 10 بلندگوی ستونی با توان 20 وات داشته باشید می بایست از یک آمپلی فایر حداقل 200 وات استفاده نمائید.

در سیستم صوتی آنالوگ از بلندگو های سقفی ، ستونی و یا شیپوری استفاده می شود که از طریق کابل های مسی به آمپلی فایر متصل می گردد. وظیفه ی اصلی آمپلی فایر در سیستم های آنالوگ تقویت صدا می باشد . یکی دیگر از وظایف آمپلی فایر های آنالوگ زون بندی و یا تفکیک کردن بلند گو ها می باشد که گاها وظیفه زون بندی به عهده ی زون سلکتور می باشد.  به طور مثال هریک از طبقات یک ساختمان را می توانیم به عنوان یک زون مستقل در نظر بگیریم و به صورت جداگانه و یا باهم صدا را پخش نمائیم.

در آمپلی فایر های آنالوگ ، نحوه ی تفکیک و یا زونبندی از طریق دکمه های تعبیه شده روی آن صورت می گیرد و اپراتور در زمان استفاده می تواند زون ها را انتخاب نماید. تعداد زون های قابل تفکیک در آمپلی فایر های آنالوگ حداقل 2 و حداکثر 10 می باشد. برخی از آمپلی فایر ها دارای ورودی های مختلفی نظیر ورودی میکروفون ، USB  برای پخش موزیک ، DVD Player  نیز هستند.

سیستم صوتی تحت شبکه چهره ای مشابه سیستم صوتی آنالوگ دارد با این تفاوت که کابل کشی شبکه جایگزین کابل مسی می گردد. بلندگو ها و آمپلی فایر ها تحت شبکه می باشند. بلندگو های تحت شبکه دارای آمپلی فایر داخلی هستند و نیازی به وجود آمپلی فایر مستقل نمی باشد. 

با توجه به اینکه پروتکل مورد استفاده در سیستم صوتی تحت شبکه SIP می باشد لذا می توان بلندگو ها را در مراکز تلفن و یا نرم افزار پیجینگ صوتی مبتنی بر SIP به عنوان یک کلاینت رجیستر کرد. دلیل دوم استفاده از آمپلی فایر های تحت شبکه ،قیمت بلندگو های تحت شبکه می باشد که نسبت به بلندگو های آنالوگ قیمت بالاتری دارند.


سیستم صوتی تحت شبکه و اتصال به مراکز تلفن تحت شبکه
 در بسیاری از شبکه های ویپ نیاز به اتصال سیستم صوتی آنالوگ با سیستم تلفن ویپ و یا ایجاد سیستم صوتی تحت شبکه مورد نیاز می باشد. در ادامه به دو شیوه معمول در سیستم صوتی خواهیم پرداخت .

سیستم های صوتی تحت شبکه حرفه ای 


در ظرفیت های بالاتر سیستم صوتی تحت شبه حتما نیاز به ادوات قوی تری داریم مثلا آمپلی فایر ، بلندگو و اینترکام هایی که توان بیشتری برای فراخوانی و یا پخش فایل صوتی دارند. امروزه مارک های مختلفی در دنیا برای سیستم صوتی تحت شبکه وجود دارند که این تجهیزات را تولید می کنند . برند هایی مثل مگاتل ، والکوم و سایبر دیتا که ساخت تایوان ، آمریکا و کانادا هستند نمونه های از این برند ها می باشند. اکثر تجهیرات صوتی تحت شبکه PoE هستند و تنها دارای یک پورت شبکه هستند. از استاندارد SIP استفاده می کنند و قابل رجیستر شدن در تمامی مراکز تلفنی استاندارد دنیا هستند. یکی دیگر از شرکت های تولید کننده تجهیزات سیستم صوتی تحت شبکه ، شرکت اتصال صوت می باشد .
 
برای کنترل و مانیتور کردن تجهیزات سیستم صوتی تحت شبکه از سرور مانیتورینگ استفاده می کنیم . آپلود کردن موزیک ، پخش اذان خودکار ، زونبندی بلندگو ها و آمپلی فایر ها و تعریف اپراتور ها و اینترکام ها از طریق سیستم مانیتورینگ انجام می شود . تجهیزات IP به صورت مستقیم در پنل سیستم مانیتورینگ تعریف می گردد . برای استفاده از بلندگو های آنالوگ از آمپلی فایر تحت شبکه استفاده می کنیم و اگر آمپلی فایر آنالوگ داشته باشیم می توانیم از طریق قراردادن مبدل آنالوگ به SIP ، و رجیستر کردن این مبدل در پنل مانیتورینگ از آن به عنوان یک آمپلی فایر تحت شبکه استفاده نمائید.


نظرات کاربران
ارسال نظر